dikt

Våren är kommen med blommor och blad, då blir man oftast glad. Trots att det blåser är det väldigt varmt, jag längtar inte tills det blir kallt.
min och tildas vårdikt från utedagen xD jag vet att den är bra :*
pusshej

Utedag..

tjeena hade utedag idag, först på förmiddagen hade vi typ knep&knåp och det va riktigt slappt, sen på lunchen gick jag och tilda upp till kärna för att hon skulle spela upp sin egna låt i musiken, och då hade hon tvingat mig sjunga, så jaa det gjorde jag. haha. det gick ju riktigt bra. men marcus sa iaf att jag sjöng jättebra :D hihi, rooooligt :*
sen när vi kom tillbaka till tokarp skulle vi tydligen gå typ 1mil?! så himla tråkigt och jobbigt.. men jaja nu är jag iaf hemma igen efter att precis ha missat bussen med 3 min..
snart ska jag iväg på friidrott, är förkyld men måste träna till tävlingen nästa måndag. Innan träningen ska jag nog packa lite till berlin på torsdag, längtar fett mycket!
hihii
lite smått fint sådär..
mmm.. det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.
pusshej

morsdag

hej idag är det morsdag och vi tog med mamma ut på picknick, vi bakade kladdkaka till henne som vi tog med, sen fick hon även blommor och lite så. jag orkar inte skriva något mer, för det gör jag redan tillräckligt när jag smsar. men ska se snart på finalen i mästarnas mästare.
puss hej

Emma tipsar

idag tipsar jag om jumpsuits från bikbok.
den är sjukt snygg, finns även i många andra färger, jag har en sån här. den är väldigt fin och skön. en snygg detalj är volangerna. bara 199 kr från bikbok.
puss hej

hmmm

jag trodde jag la upp något igår, men det gjorde jag tydligen inte.. men jaha får väll bli ett snabbt inlägg nu, har kommit hem från stan nyss, har varit och tränat på folkunga med tilda, eller njaa, efter uppvärmningen så orka vi inte träna mer, så då åkte vi hem igen, men nu ska jag först duscha, sen städa mitt rum, sen kommer tilda hit och vi ska göra piknik och sen ska vi cykla till malmslätt (y) yeeah , vi ska köpa energidryck också, inte för att det är gott, bara för att vi är så stora och får det. igår efter skolan va jag på stan med sandra oh clara, den ända jag köpte var en ring till konfan, känner att jag måste spara lite pengar nu till sommarlovet då jag ska till spanien! yeah lääääääääääääängtar till sommaren sjukt mycket nu.
jaaa ja, nu måste jag gå :*
puss hej
jag vet.. jättefint. :s inget smink oh så-.-

Torsdag och blodomloppet.

tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, yeah men! idag är det torsdag men snart är det ju fredag :o shit, om mindre än 30 min, slappdag i skolan idag, även fast jag hade två prov.. hm det va ju lite konstigt, efter skolan skulle jag och tildis springa blodomloppet, och det gick väll sådär, eller njaa för mig gick det as dåligt för min kondis suger.. men det va kul där iaf. :D haha, vi sakna faktiskt östgötamjölken och osten som var där förra året men inte i år, men skit samma det var minst lika roligt endå! jaao, men när jag kom hem igen så var jag tvungen att skriva på engelskan som vi ska redovisa imorgon.. på engelska också, jag som inte kan engelska, kan ju knappt svenska.. :o men får väll hoppas morgondagen går snabbt så att det är över snart. inte för att jag tror den gör det men iaf ;) fan, tröjorna som man fick efter blodomloppet var gråa.. åååh vi som hade hoppats på rosa.. (y)
haha, jag vet inte vad det här inlägget handlar om egentligen :o men skit samma, för jag ska sova nu, puss hej :*
blodomloppets märke :p
godnatt alla söta :*

Onsdag

hej, det känns som måndag idag, bara för vi va lediga igår. Igår va jag ju på stan, köpte lite saker: en bikini, en bh, två par skor, två par leggins, en konfaklänning, en byxdress, en t-shirt eller asso magtröja, jaao sen vet jag inte om det va något mer.. men iaf, det blev bra. Sen idag va jag på stan med tilda ett tag och då köpte jag en skolavslutningsklänning och en ny foundation. (y)
jag är jätte nöjd med mina klänningar!
Imorn ska jag och tilda springa blodomloppet, och jag har bara tränat 3 gånger!!!? shiit, jag kommer va död. Men skit samma, förra året va det sjukt kul, så får hoppas det blir sjukt sjukt kul i år.
puss hej
en snygg bild från sjuan på mig och tilda :*

studiedag

hej, idag är det studiedag och det kan man kalla skönt! jag vakna nyss och ska fixa mig nu, sen ska jag åka till tåget och sen ska jag möta mamma i stan, vi ska handla konfa klänning, skolavslutnings klänning och massor mer :D hihi, ni får bilder ikväll eller imorn, hmm, jag har inte lärt mig hur man laddar ner bilder på den här datorn än.. får väll hoppas pappa vet. nu ska jag sminka mig och bädda min säng-.-
vi hörs ikväll
puss hej :*
dagens outfit :
min webbcam suger, så bilderna blir inte så jätte bra direkt, men det får ni stå ut med :*

jag vill ha.

monki 100kr
monki
bikbok
hmm, jag hitta inget mer idag :*
puss hej

Outfit.

hej, blev ingen inlägg igår, va med tilda hela dagen och sen när vi skulle ut och springa på kvällen blev jag överraskad i skogen utav lollo, cassie och adina, dom plus tildis skulle fira min födelsedag såhär en vanlig lördag kväll, blev mysigt.
Idag ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen, haha , sen ska jag väll äta glass resten utav dagen. xD
men ni får några bilder på min outfit,
puss hej , leverpastej :*

FREDAG!

yeah, nu är det äntligen helg, och det är sjukt skönt.
jag vakna väll för någon timma sen efter att jag somna nästan direkt efter skolan, men nu sitter jag och ser på talang och gör inte så mycket för jag är fortfarande trött, jag har även träningsvärk i mina lår efter min och tildas 2mils cykeltur igår kväll (a)
Imorgon ska jag va med tilda, vi måste göra vårat engelskaarbete och sen ska vi även cykla, dricka cola, träna friidrott och ut och springa xD hmm, jaao.. det va väll allt jag ville säga idag :* ha en bra helg.
puss hej :*

Jag har kollat lite.

på en ny mobil. även fast jag inte kommer få det än på ett tag.
htc
eller
i phone 5.
ovanliga telefoner va?
haha, men tror jag vill ha htc, tycker den verkar bättre, ;)
men vi får se, det är nog ett kvar tag tills jag fåe en ny mobil :p
puss hej :*

KONFRIMATION!

hej, om två veckor åker vi ju till berlin, hihi det ska verkligen bli sjukt kul, även om vi ska åka 14 timmar i buss. hihi jag längtar sjukt mycket. sen är det ju även konfiramtion om 3 ½ vecka, haha och då ska jaag sjunga solo. xD :o för typ 300 människor, jag är redan nervös, men får väll hoppas att det går över :) hihi, och sen veckan efter det är det ju skolavslutning :D yeeeeeeeeeeeah snart sommarlov alltså (Y) ska bli riktigt skönt.
Nu hade jag tänkt sticka ut och springa och träna för blodomloppet som är om bara en vecka! :o :o shiiiit , och jag som är jätte ovältränad...
jaaaa ja. vi ses
puss hej

ohhhhhhhhh vill ha ny mobil..

jaao, nu har min mobil gått sönder eller rättare sagt i torsdag, men istället för min har jag nu mammas jätte gamla sony ericsson som är typ 10 år gammal eller nått.. :s jag vill helt klart ha en ny mobil, men eftersom vi inte har betalat min mobil än så får jag inte en ny förns i höst.. :(
jaha jaa, nu ska jag plugga och sen äta (y)
puss

Tisdag.

hej, nu är det tisdag igen, och idag hade vi so redovisning i skolan.. gick väll helt okej, förutom att vi råka låsa nattas konto, och det va där våran power point låg.. hmmm jaao så vi fick helt enkelt köra utan det.
Men nu sitter jag och ska skriva om en konstnär som ska vara färdigt på fredag, och jag har inte börjat.. bra Emma (Y) men det går nog bra, men snart ska jag även iväg på fotbollsträning i malmslätt. får väll hoppas att det går bra även fast jag har ont i magen och har vart as yr hela dagen, inget är ju omöjligt! :D
puss och kram ;)

Några bikinis jag vill ha :)

från ginatricot
från hm.
från bikbok, hahah mini bild ;) :*
puss

Emma tipsar

Idag tipsar jag om body butter från body shop, luktar sjukt gott och är jätte bra mot torr hyd :D
bara 175kr och finns i många andra lukter :D
själv har jag den här och älskar den! <3
puss

hmm, Jag tipsar!

hej, jag hade nog tänkt börja tips om olika saker, och ett sånt inlägg kommer komma upp en gång i veckan? eller kanske varannan vecka. hoppas ni tycker det blir kul :D
Det kommer heta: Emma tipsar :p
och då kommer den här bilden komma fram :)
puss

OUTFIT

hej, snart kommer mina kusiner så ni får bara ett snabbt inlägg på min outfit, inte så speciell direkt men skit samma :)
linne med spets, gina
jeans jacka,cubus
leggins, bikbok
halsband,guldfynd

Björn borg

hejsan svejsan, nu är jag hemma från stan och från en mycket trevlig kväll. hahah, det måste göras om, och bara så ni vet finns det snälla fullgubbar, iaf dom två vi träffa :D vi tror dom va fulla iaf, vi är inte så bra på sånt där vetni ;) men dom va lite roliga iaf :p men nu är jag iaf, sitter här hemma och lyssnar på veronica Maggio, har börjat med det idag, hon är ganska bra faktiskt, även om justin är 100000000000000000000 gånger bättre ;)
men jag hade nog tänkt att sova gansa snart för imorn kommer min moster,morbror och 3 utav mina kusiner och ska fira mig , dom kommer typ kl 10!? jääääääääääätte tidigt, får se om jag sover då, men maja är ju vaken iaf eftersom hon går upp typ mellan 6-7 på helgerna! haha, sjuk unge?!
men nu ska jag sjunga lite och se på erik.
puss

okej

godmorgon alla, lördag idag :D
ska snart åka in till maik och stå i kiosken, först ska jag sminka mig och sen ska jag bädda sängen, sen i eftermiddag ska jag först va med tilda, sen ska vi in till stan och träffa alla dom andra ;)
och jaa eftersom någon ville att jag skulle lägga upp bilder på det jag fick så kommer det i eftermiddag eller imorgon.
och just det, jag har laddat ner skype nu, så alla addar mig jag heter : emmavadeby
puss :*

glass :D

hello, har varit på stan med tilda, clara och adina, mysigt. åt glass och så från bosses :D bästa glassen, älskar den!
Ikväll blir det att slappa, men imorn kväll ska jag,tilda,clara,adina,sandra, anna och hon är frisk och kanske lollo och cassie åka in till trådgårdsföreningen där det skulle va någon festival, så det ska vi göra om det inte regnar, (y) annars blir det kanske film hemma hos någon.
Idag kom NSN ut på dvd, och jag hade tänkt att köpa en nu (y)
puss och kram :*

15 ÅR!

yeah, nu är jag as stor, hela 15år ;)
dagen har ju varit bra. Många fina presenter som tex den här nya datorn :D mycket smycken,kläder och pengar med :)
tårta och god mat, nu sitter jag och gillar logginlägg på fb och kollar lite på tv, måste ju se eric saade lixom, får väll hoppas det går bättre för honom än för anna förra året :)
nu hade jag tänkt prova min nya kläder :D
hoppas ni får en fortsatt trevlig dag ;)
puss

as long as you with me baby.

yeeah, lördag idag :D har varit på stan med mormor idag, va faktiskt jätte mysigt.
haha, va lite roligt för mormor skulle köpa presenter till mig och allt jag sa va fint sa mormor : ska jag köpa det där? :D
jag bara: jaa tack.. haha, så nu vet jag mina presenter utav mormor :) hihhi, nu är kusinerna här och vi ska snart grilla, blir väll mysigt.
Puss :*

stan med mormor och kusinerna

japp imorn ska jag in till stan med mormor :D sen så kommer kusinerna hem till oss och vi ska grilla lite :)
idag gjorde jag min svenska redovisning, skönt att det är över :D och skönt att det är helg nu, inte skola förns på måndag och sen är jag ledig på tisdag.. :(
OCH SEN FYLLER JAG PÅ TORSDAG :D thihih :*
nu tänkte jag väll dricka lite cola bara för att det är jätte gott!
puss på alla :*
but you can be yourself with me.

I´m in love..

and I love you..

Fyller om 9 dagar :)

och jag önskar mig:
en ny dator!
den nyaste inom asus tror jag, kom ut för mindre än en månad sen :)
puss

snö! I MAJ?

hej, ofta det snöar i maj? nio dagar innan min födelsedag! :o snöade när jag gick av bussen men nu regnar det bara-.- konstigt väder. :s
men jaa jaa , skolan idag har varit helt ok, snart blir det fotbollsträning på hagen :)
puss

god morgon :)

hej, idag skulle jag, tilda, mp och adina cyklat till skolan, men det får vi göra en annan dag ist för det var bara 1 grader ut. :o men jaja, då fick jag iaf lite tid över så här på morgonen så jag kunde gå in på datorn och fixa lite saker :)
efter skolan ska jag träna friidrott sen kl.21 ikv på tv 5 är justin med i ett avsnitt av CSI! och klart ska jag kolla på det :)
ananrs ska jag nog inte göra något idag, förutom att jag har utv i skolan :s hoppas det går bra!
puss :*

annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna

hej, nu sitter jag och anna i min hall och väntar lite på annas mamma samtidigt som vi äter chips till frukost. -mums säger anna! :) snart ska anna hem, sandra är redan hemma.. :o deras bil kanske gick sönder.. så vi får se om hon kommer hit sen igen (y) annas har på sig converse... inte jag :o jag har inga strumpor på mig. :)
nu ska jag äta hallon! yeah meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! :*
yeah jag och anna! :)
pussssssssssss

RSS 2.0