home

hello, nu är jag hemma igen från föreläsningen. Det va ganska intressant faktikskt. nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på justin, pluggar matte och dricker te.
hoppas alla får en god sömn ;)
puss och kram :*

hej,

hejsan igen.
första dagen i skolan efter praon, helt ok. typ..
snart ska jag iväg på ett föredrag med friidrotten, sen ska jag plugga lite till matte provet, för jag har glömt bort allt :o shit pomfrites.
idag är det måndag och vi åker till danmark på torsdag!!! kan ni fatta!!? assso omg, vi har väntat i fyra månader och nu åker vi ju snart! :D
imorgon ska jag och Tilda in till stan och köpa lite saker vi ska ha med oss dit.
hmm. något jag tänkt på är konserten är ju på fredag och då är det första april.. tänk om det bara är ett skämt? :o
nae, tror inte det vA? han har ju typ nästan aldrig ställt in någon konsert. ;)
men nu ska jag ner och äta lite innan friidrottssaken.
puss på er alla som jag älskar! :*

just det..

fick hem linnet och klänningen igår.
ni får se lite bilder på linnet, vet inte om jag ska ha det på konserten. vi får se, vad tycker ni? <3
puss

såååå hääääääääääääääääääääääär bäst!

hej , orka inte skriva något igår när jag kom hem men innan filmen gick jag och tilda och åt på steves där vi träffa amanda och matilda, sen gick vi lite på stan. efter det var det ju dags för premiär :D :D :D och seriöst! filmen var så sjukt himla bra, jag bara älskar den! det är fakitskt den bästa film jag sätt. innan vi skulle gå så tänkte jag lixom att en film och ens liv kan väl inte va så bra?! men under filmen fick jag gås hud och jag satt och bara ville sjunga med i låtarna. vid några tillfällen höll jag på att gråta.. :o det fick mig även att tänka på: hur faaan kommer jag va på konserten som är nästa fredag!? jag kommer ju flippa ut helt och börja gråta och bara stå och sjunga och skrika! skulle gärna gå och se den igen , men just nu är siktet inne på danmark :D :D :D :D
filmen får faktiskt 10 kexchoklad av 10 ;) :D
puss på er alla :D

never say never 3D

hej, nu ska jag snart sticka ner till tåget som tar mig till stan med tilda. :D
kommer hem typ kvart i nio, lägger nog upp något då ;)
ni får en bild på min outfit :)
inte så bra ljus, men skit samma ;)
puss puss

visste ni att...

man börjar gråta om man river en pepparrot i ett rivgärn..
och det luktar jätte äckligt.. :o
puss <3

studiedag imorgon :D

hejsan svejsan, imorgon har jag fått studiedag eftersom vikingstadskola har det ;) blir nog att passa maja först på förmiddagen för att hon verkligen inte vill gå på fritids.  Men sen på eftermiddagen ska jag och tildis in till stan och gå och fika och lite så, sen ska vi träffa maja och malin och gå på justin biebers never say never premiär över hela sverige :D hihih, roligt. nu ska jag upp och duscha.
hörs nog senare. puss
några snygga bilder när jag tuggar tuggummi ;)

min hals.

jag har ont i min hals. jätte ont. det är som en stor fet klump som sitter i halsen som kliar och svider..
ont i halsen-ingen träning today.. :( tråkigt, men får ta och hitta på något annat att göra istället som att börja med dom där prao uppgifterna? det vore ju egentligen bra, men jag fattar typ inget.. :s jag som aaalltid är så smart (a)..
nu hade jag tänkt att dricka lite te för det är otroligt gott. :D
kommer några bilder på smycken jag vill ha ;)
Ring Svart 49,50 kr
tänker nog köpa dom innan damnark, tror dom passar ganska bra med tröjan jag ska ha på konserten :D
puss

sämst..

åååååh, tävlingen gick sämst och det tänker jag inte snackar mer om nu.
sitter just nu och ser på wild child på tv3. mååånga minnen från den skolan :D jag saknart tiden i england jätte mycket.
snart ska jag gå och lägga mig och imorn blir det sista veckan på praon.
aaah, bara mindre än två veckor kvar tills daaaanmark nu och på onsdag ska jag, tilda, maja och malin gå på never say never 3D :D
puss och godnatt alla :*

tävling.

hej, nu sticker jag iväg till friidrottstävlingen :) jag ska tävla 11.15 och 11.45. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. men tror jag tar lite bilder där, så dom kommer förmodligen upp på bloggen lite senare idag. :D
nu hoppas vi på pers! :D
ha en bra sööööndag.
puss :**
lgif kläder! ;)

lördag.

hej, nu är det lördag igen och idag blir det att slappa för imorn är det friidrottstävling och då vill jag slå pers :D
nu ligger jag här på sängen och äter kolasnören.  mumsigt. ;)
ha en bra lördag.
puss
bilderna är extremt fiiina..

konfa,

hej, har varit på prao idag igen och ska snart iväg till konfan. sen ska jag hem och passa maja och äta billys pizza. hihhihi, gott!
imorn är det fredag och då ska jag och cassie ha tre st egna lektioner.
puss puss

ledare kanske..

hej, nu har jag skickat iväg ett mail och sagt att jag vill va med och vara ledare på friidrottsskolan i en vecka, får se om jag får. kanske är för liiten.. hahah, men jaao imorn är det prao igen men har sov morgon. ska va där 9.20 ist för 7.20 som vanliga dagar :D gott!
nu ska jag snart sova..
sov så gott alla gulliga.
puss och kram! :*

sjukt kul! :D :D ;D

ååååååååååååh , jag älskar att praoa! det är sjukt kul. och jag älskar kex. mums
skulle egentligen träna fotboll idag men mamma är inte hemma och pappas skulle skjutsa maja till gymnastik och clara svara inte på om hon kunde skjutsa så det blev inget :( men har ju tränat hela dagen, är ju med på nästan alla lekar som barnen kör :)
men eftersom det inte blir någon träning tänkte jag göra den där ergonomi uppgiften vi fick.
puss påer :*

hej ;)

första dagen på praon idag :) riktigt kul fakitskt, fick va med på massor av olika lekar och så :) hoppa även höjd med 5orna och david klara 1.30 :D
Igår beställde vi i familjen lite sommar kläder och annat från hm. jag beställde en rosa klänning och ett grönt leopard mönstrat linne :)
pusss :*

Söndag

hejsan, igår kväll va tove oskar ellen och edvin här och vi såg på melodifestivalen. yeah eric saade vann, tyckte faktiskt han va ganska bra men tyckte även att nicke borg va bra också, fast asso hans låt påminner lite fööör mycket av typ någon låt av green day!? är jag den ända som tycker det kanske? :o ahjaa, jag tyckte iaf att rätt person vann :D
idag ska jag bara slappa lite, har precis ätit glass med varma hallon. mums! :D juste ikväll blir det kanske fotbollstränig också! ;) imorn är det prao :)
puss

Tildaboii här!

yeah man! Whats up bitch!

brunkräm in my <3
pusssssss

Design.

HEJ alla emmas läsare!

Jag har gjort emmas design och jag hoppas hon tycker om det, annars får jag väkl göra om den :D
men nu ska jag inte störa emmas blogg mer :D

KOLLA MIN BLOGG HÄR!

prao i två veckor :D

hejsan , nu är fredagen snart över och imorn är det lördag, då blir det först träning med julia, sen hockey med tilda, hampus och kanske marcus? efter det blir det att va med tilda ett tag, sen senare på kvällen kommer tove,oskar, ellen, edvin, micke och helena. snart är det prao i två veckor, sköööönt då slipper man skolan! i hela två veckor. yeah! nu är mamma dum! så jag ska inte skriva mer, utan jag ska skrika lite på maaaaamma!!!!! :s
puss :*

godis

sitter på mitt rum med david, vi äter godis samtidigt som han spelar sjukt falskt på min gitarr och jag gör det sista på hemkunskapen och idrotten. blev ett kort inlägg, men måste fortsätta nu.
puss och hej. :*
----------------------------------------------------
jag gilla ju dig..  </3

precis ätit.

hejsan :D
har precis ätit mat och sitter nu och ändrar lite på mitt arbete som ska lämnas in imorgon, imorgon är det fredag så sjukt skönt , sen blir det prao två veckor som idrottslärare på vikingstad med cassie. Efter skolan imorgon blir  det att gå på friskis med fotbollen igen. :)
ha en bra dag.
puss :*

I was..

I was born to be somebody
Aint nothing that’s ever gonna stop me
I light up the sky like lighting
I gonna rise above
Show em what im made of
I was born to be somebody
I was born to be
And this world will belong to me

kyrkan.

hej, hemma från kyrkan nu, va ju typ någon askonsdag eller nått idag så va typ gudstjänst. fick något kors av aska på pannan assss snyggt!
sen har jag även ätit tårta eftersom bästa bror david fyller 12 idag! Grattis! :D <3
snart ska jag ner och mysa med familjen, äta chips oh så :p
men först blir det lite läxor, hkk-id och kemi :s
puss på er alla :D

ett snabbt inlägg...

hej det här blir ett snabbt inlägg, kommit hem från skolan och ska snart iväg på fotboll i ryd. Efter det blir det semlor här hemma eftersom det är fettisdagen idag :D
puss ;)

home ;)

hejsan , nu är jag hemma igen efter tränigen som var skit jobbig, vi körde 150m x 20 :s folk kanske inte tror att friidrott är särskilt jobbigt, men det är helt sjuuuukt jobbigt ibland asso, när vi tränar, styrka, snabbhet och konditon. Passen då vi tränar det (som är ganska ofta) blir som fys pass helt klart! :o men det är fett roligt iaf, and I <3 it! juste, anmälde mig till campuscampen igår som är nästa helg! :D hoppas såklart på pers i längd. :)
nu ska jag göra det sista på hkk-id ;)
pussar

friidrott :D

ska på friidrott, men ni får några bilder på sööööte justin, ska dit om 23 dagar ju! :D :D :D
puss :*

.

pluggar så orkar inte uppdatera. va iaf med tilda, maja och malin igår :D verkligen jätte kul. mycket snack om justin och annat :D bara 24 dagar kvar nu :D hihihiih, shit vad jag längtar!
nu ska jag fortsätta plugga..
pussar

friskis :)

hej! har kommit hem från friskis och svettis för ett tag sedan, trodde inte det skulle va så hääär jobbigt. men det var faktikst jobbig. men nu måste jag plugga lite på hkk-id :s på en fredag!! :o men ska ju va med malin, maja och tilda imorgon, så hinner inte plugga i helgen.. ;)
idag var jag hos tandläkaren och dom lagade mitt lilla hål i tanden tre sju. :o det gjorde ju inte ens ont och jag hade ingen bedövning :D coolt, om ni frågar mig!
puss

tand.

hej, jag har ett hål i en tand. första i mitt liv. och imorn ska jag till en tandläkare igen och laga hålet, så imorgon har jag inget längre. ganska coolt. imorn är det fredag ;) då om ni inte fattat så är det på fredag jag ska till tandläkaren. tänkte ni ville veta.. :D nu måste jag göra färdigt min bokrecention som ska in imorgon.
här får ni en bild från typ ett tag sen :p
pussar :*

åååååh trååååkigt

sitter i sängen och håller på med hkk-idrotts arbetet. så sjukt tråkig... jag håller på och döööör.
så nu tar jag en liten paus och spelar lite gitarr. försöker lära mig låten your song nu.
puss :D

28 dagar...

hej ,
skulle träna idag. men blev inte så för det var typ ingen som skulle träna, så jag pluggar istället, och det behövs vrkligen. har redan fyra läxor tills nästa vecka och sen har jag två till den här. och ett lite matte test imorgon..
men iaf så håller malin på med en ny design till min blogg, får se hur den blir. säkert toppen bra. :D
juste, ville bara påmina om att det bara är 28 dagar kvar till daaaaaamnark och justin! läääängtar sjukt! :P :D :) ;)

några bilder från fjällen :D


RSS 2.0