ny design

jaao, jag håller på och gör en ny design så det kanske är lite rörigt på bloggen, men den blir nog färdig om några dagar sisådär. hoppas det är okej!
pussheeeeeeeeeej :*

trött

hej, nu har jag kommit hem från tilda, kvällen igår blev väldigt mysig och rolig såklart. gick och la oss typ fyra sen vakna vi vid 11 utav att jag fick ett sms av Erik, haha cassie och tilda blev säkert jätteglada för att vakna av det :) men men, sen har jag även förstört Tildas sims 2.. jag är inte så duktig, så nu kan inte jag och bästavän lana sims på torsdag :/ haha, vi har blivit liiiite beroende av det sisådär. men iaf, nu är jag hemma och sitter och kollar på johan falk vapenbröder. Jag har även ansiktsmasken från tyras goodiebag på mig. och sen sitter jag och äter godis eftersom det är lördag. nu orkar jag icke blogga mer.
pusshej
jag i ansiktsmasken ;)

Style by tyra

hej , idag åkte jag,tilda och cassie in till norrköping för att va där när tyra asso bloggerskan öppna sin butik där, dom första hundra fick en goodiebag, och vi tre blev 3 utav dom hundra! nu ska jag hem till tilda, och vi ska ha spa kväll med myspys. uppdaterar nog ett inlägg till typ för jag ska ta med datorn.
Ni får några bilder på vad som fanns i goodiebagen innan jag åker :`*
pusshej
ni ser vad det är
lite ansikts och kropps produkter
choklad och te
lite tidningar
halsbandet och stora korsörhängena köpte jag när vi kom innan, det andra korssaken som jag glömt vad jag heter fick man oxå i goodiebagen,
det va nog det mesta!
tjaaao

hemma igen

hej, kom hem strax efter elva i kväll, och en kvart efter det kom clara helt plötsligt hit lite sisådär, hon tyckte att vi hade mycket att prata om, och visste det hade vi iochförsig, hon åkte hem nyss, strax innan ett och nu snart hade jag tänkt att sova.
men innan det kan jag nog berätta lite om mina dagar på österlen.
Vi kom dit i måndags vid lunch, vädret var ganska dåligt, nästan regn, vattnet typ 15 grader, men vi gick på en lite pivknik till stranden, senare på dagen bada vi i hamnen och såg på i rymden finns inga känslor.
på tisdagen åkte vi till stenshuvud på heldags utflykt med mat, bad, blålera, lek vid en bäck och glass, senare på kvällen grillfest hemma.
På onsdagen bada vi först i hamnen sen så gick vi ner och la oss på stranden, det va den absolut finaste dagen med mkt sol och 18 grader i vattnet xD sen åkte vi till en  badbassäng innan vi åkte hem till kära Linköping igen, och nu är jag som sagt hemma.
ni får några bilder från dagarna nu innan jag ska sova.
pusshej
japp, det där va lite bilder, nu ska jag sova! godnatt kära läsare!

Sålla kvarn

hejsan, som sagt så har jag träffat tilda idag, vi stack till sålla kvarn och myste lite med god picknik. Efter ett tag börja det regna så då byggde vi en koja av våra cyklar och en bänk för alla. det va verkligen trevligt att få träffa henne eftersom vi bara sätts en gång på sommarlovet. Men vi ska ju snart till orust i en vecka så det lääängtar vi till. alltid lika kul att träffa bästavän! Sen när jag kom hem kom Älsklingen hit ett tag bara och myste lite med mig innan han skulle hem igen. Jag älskar er båda två!<3
några bilder från sålla:
jag åker till skåne imorgon, uppdaterar på onsdag igen, pusshej

What are words if you really don´t mean them.

hej, nu har Lina och simon åkt hem.. :(
imorn åker jag till skåne till mina kusiners sommarstuga, men innan det ska jag hinna träffa tilda nu snart och sen Erik. Så det här blir ett kort inlägg, för nu drar jag till tilda.
Min outfit idag:
med dåliga webcamen
ojojoj, vilken bra kvalite..:/
linnet är från pimkie i berlin
shorts från cubus,
pusshej

Laserdome

hej, nu är Lina och Simon här!  förlåt för att jag inte blogga igår.. :/
Igår va vi iaf vid stångån och bowla sen åt vi glass och åkte vi hem och baaaaaada, sen såg jag och Lina på flickan som lekte med elden.. vi såg på män som hatar kvinnor i torsdags, men den här va ju sjukt mkt läääääääääääskigare.. :( idag ska vi se på luftslottet som sprängdes, sen ska vi även till godisfafabriken, hem till famrmor,bada i götakanal och spela laserdome :)
uppdaterar mer imorn eftermiddag/kväll
pusshej
hihi, en bild från sommaren 2010. <3

Lina och simon!

hej alla!<3
imorgon ska jag först hitta på något med mp och sen på kvällen kommer Lina och Simon hit och stannar tills på söndag efter lunch.
Idag har jag träffat en annan del av släkten, trevligt.
nu ska jag se på en wallander film! jag älskar dom filmerna! Dom är såååå bra!
pusshej :*

farsan

hejsan, jag har kommit hem från mina kusiner nyss typ, nu sitter jag,mamma och david och kollar på farsan, sådääär :/ jag har sätt den ganska många gånger, men sen ska jag sova..
godnatt alla, pusss

tjeeeena,

nu tror jag becca kommer snart, sen ska jag till mina kusiner i kväll typ, uppdaterar iaf ngn mer gång under dagen.
min outfit idag:
tröja-JC halva rea priset, 65 kr
jeans shorts- bikbok, dom kosta nått
klocka-ur&penn, julklapp
halsband, konfapresent
pussheeeej  :*

godnatt

hejsvejs allihopp, nu hade jag snart tänkt att sova men innan det blir det nog en film.. är inte trött direkt,
va ju på stan förut idag och då köpte jag 3 tröjor, 1 par shorts, en bh asso sån här utan band och sen trosor till det ;) hmm.. det känns som jag glömt något, men men.. imorn får jag se vad jag hittar på, ska iaf till kusinerna på eftermiddagen :)
pusssshej

Emma tipsar

om boken"min bästa väns dotter" !!
bokens baksida:
Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dom. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med kamryns stora kärlek Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn.När kamryn får reda på sanningen två månader före sitt bröllop, bestämmer hon säg för att aldrig träffa någon av dom igen. På ett ögonblick mister hon dom viktigaste personerna i sitt liv och Kamryn flyr från London till Leeds för att försöka skaffa sig ett liv på egen hand.Några år senare landar det ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på och förlora kampen mot leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera hennes nu femåriga dotter Tegan. Ännu en gång ställs Kamryns liv på ända.
Adele-hennes själsfrände-kommer att dö, och hon själv, som bestämt sig för att aldrig någonsin skaffa barn, måste nu kanske bli mamma.
Så börjar hennes livs svåraste resa. En resa om ansvar,insikt,förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken.
jag har läst boken flera gånger och den är verkligen jättebra enligt mig, själv börja jag gråta första gången jag läste den. alla borde läsa den!
pussss

shooooooooooppa!

Hej, nu ska jag äntligen shoppa, fanns ju nästan inget i spanien, så nu ska jag till stan och handla massor, eller iaf ett par shorts och några tröjor.. jaao, sounds goood :) juste det är cassie jag ska gå på stan med, henne får man ju inte glömma :o men åker in om 2 timmar tror jag och jag är redan klar (y) morgonpigg eller vad!? hihihi, jag somna typ kl. 02, sen vakna jag tio, hmm det är verkligen lite sömn för att va sommarlov.. men men,
JUST DET!! NU ÄR JAG SJUKT GLAD iDAG IGEN, för jag fick reda på att min kompis som bodde i sverige men sen flytta till australien ska komma och hälsa på här i sverige näääääästa år! så sjuk kul!!!
sen så bestämde jag även igår med en kompis från sthlm att hon ska komma ner hit på torsdag till söndag tror jag :D
det ända dåliga är att Erik åker till sthlm idag, så jag måste va utan honom en vecka till.. :(
men men.. nu ska ni få några bilder på min outfit tooooday :D
jaaa visst är alla bilder jääätte fina :)
linne från ginatricot
kofta från lindex
jeans från cubus
skärp från ginatricot
väska från ginatricot
armband från öööh vet inte, present :D
pussheeeeeeej , ha en bra måndag :)

<3

16/7-11
jag älskar dig Erik!<3

home! yeah

nu är jag hemma och det är riiiiiktigt skönt efter tre hela veckor borta.. spanien va väl okej eller nått, men jag blev inte så brun.. hmm men iaf, sommarstugan va nästan bättre, träffa några utav mina kusiner där, va ju trevligt ;)
men nu sitter jag på clara säng.. ochdet är jävligt varmt här asso, jag typ dör, men sånt är livet.. nu skulle jag äta lite chips, för då känner man sig tjock,även fast man inte är tjock.. sååbra, vi får se om jag orkar blogga så mycket på lovet, det är ju trots allt sommarlov i 4,5 veckor till.. jaja,nu har vi hämtat chips , så hejdå..
pusshej
fin bild från claras dator, jag och tilda i bussen påväg till berlin xD

RSS 2.0