spanien imorn, hejdå..


slut

hej, idag var sista dagen den här vecka på friidrottsskolan, ganska skönt, har ju varit kul och så, men man blir så sjukt trött, så nu är jag sjukt trött.. men iaf, nu måste jag packa vet ni, för jag åker imorn till orust och firar midsommar.
pusshej
några bilder jag tagit:
hmm, jag är inte så bra på att fota kanske.. men jag är nybörjare :o

Emma tipsar

idag tipsar jag om att man ska sova på nätterna, då blir man inte lika trött på dagarna och dessutom kostar det ingenting, förutom sängen då...
haha
pusshej :*

ääsch,

jag har sjukt tråkigt idag så, ni får ett inlägg på min outfit oxå :)
min spegel är inte smutsig, nejnej..
tröja-ginatricot
jeans-cubus
armband-berlin
halsband-typ guldfynd
pusshej

hejsvejs

hej , har vart på stan idag, hmm köpte bara 3 saker, men ni får bilder på dom, jag har ingen lust med att blogga nu när det är sommarlov, så vi får se när nästa inlägg blir, men nästa vecka ska jag va ledare för friidrottsskolan, blir nog kul! sen nästa söndag åker jag till spanien i två veckor, jäääääättelänge, hoppas på att bli brun.
nu har jag inget mer att skriva.
bilderna på det jag köpte idag :)

sjunger

http://www.facebook.com/video/video.php?v=225606947457432&comments
hej , nu ligger det uppe på facebook när jag sjunger på konfan, vore trevligt om ni kollade :D
pusshej :*

konfirmation

jaao, nu är man konfirmerad, och jag sjöng ju i kyrkan och det gick väll hyfsat bra. men va sjukt nervös så lätt kanske int riktigt som jag ville.. men men , nu är det gjort och efter så kom släkten hem till mig och jag fick massor pengar och halsband och örhängen och sen även lite glassaker ;)  sen åt vi smörgåstårta och vanlig tårta, nu  är jag jättetrött och mår inte så bra, får hoppas jag mår bättre imorgon för då är det triatlon. ;) nu ska jag bara slappa.
puss hej :*
bilder kommer nog ikv.

kusinerna

hej, idag kommer mina kusiner från lund och ska bo här för att kolla på konfan imorgon, hihi imorn är det konfa och jag är sjukt nervös :o redan nu asso, seriöst! om jag dör imorgon när vi ska redovisa så måste någon lova att försöka rädda mig. jag hoppas verkligen att det går bra och att jag inte skämmer ut mig så mycket iaf..
nu måste jag börja städa mitt rum för dom kommer om en och en halv timma.
pussshej
några bilder jag har tagit.

nu har jag målat naglarna...

och så här blev det:
riktigt bra bild.. jag vet..

Stan

hej , var och kollade när matilda tog studenten imorse, sen gick jag på stan och köpte några saker till konfan. om ett ta ska familjen hem till farmor och fira matilda.
nu ska jag bara slappa lite.
puss hej.
sakerna jag köpte, inte så mycket men men.

bilder från berlin

påväg dit.
fortfarande i sverige
framme!!!!!
på rummet
tilda o sandra
vid sacksenhausen, eller hur det stavas
jag och bästa :*
station
jag vid någon sak
några :)
tidis
hjärta <3
yeah <3
beeerlin
vi
jag och mp på någon kycklingsak :p
jaao, det där va några bilder från berlin. orkar inte lägga upp några mer.
puss hej :*

Matildas student imorgon.

hej, har varit i kyrkan nu och övat inför söndag då man ska konfimeras, jag ska sjunga solo.. och jag är redan nervös :o men men, imorn tar min kusin matilda studenten, så då ska väll vi fira henne under dagen. sen på lördag kommer kusinerna och sen på södag smäller det! yeeeeah, önska mig lycka till :*
nu ser jag på 2½ men. intressant.
puss hej :*

Outfit idag

kom hem från skolan för en timma sen, nu slappar jag. men ska snart städa mitt rum lite, för det är väääldigt fult :o
ska inte träna idag, för har ont i ryggen sen tävlingen igår.
nu ska jag inte göra något. .o
puss

home

nu är jag hemma och trött efter en 14 timmars resa, har varit sjukt bra där. ätit pommes typ 5 gångerpå 4 dagar. tjocka-.- hihii, nu är jag glAD men jag ska sova snart för ska upp halvsju imorn för att åka och tävla i oskarshamn :p ska tävla i kula, spjut och 80mh, jag har aldrig tävlat i det :o men men blir nog kul, men är redan nervös.
Bilderna kommer någon dag i veckan. inte alla men några.
puss

BERLIN!

yeah , sista inlägget innan berlin, nu ska jag duscha sen ska jag måla naglarna sen ska jag hoppa i säng, eller njaa kanske gå. fast det blir väll om en timma eller två. vi får se.
jag kommer hem på söndag och uppdaterar då eller på måndag eftersm vi kommer hem sent på kvällen, men nu ska jag sticka, asso inte med garn... :o
puss hej!
BERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN HERE I COME!!!

VEM FAN KAN MAN LITA PÅ?

Om man lovar något ska man hålla det! och så är det bara.

HAPPY

hej, idag är jag happy, dagen har varit ganska okej. först hölll vi på med något på datorn om miljön, sen åkte jag, clara och tilda upp till kärna. yeah! sen stack vi in till stan och käka på donken, sen blev det någon natursak i trädgårdsföreningen. sluta två och då blev det stan med tilda. sen hem och nu ska jag ner till ica och köpa batterier till kameran jag ska ha med mig till berlin. SHIIIIIT vi åker imorn ju :oo nu har jag faktiskt börjat bli nervös.. men det ska bli sjukt kul, eller inte att åka buss i 14 timmar och att inte få smsa , men jaja det är ju bara 4 dagar.
nu måste jag packa och åka ner till ica.
puss hej :*

RSS 2.0